Vabilo na DAN ODPRTIH VRAT in SEJEM ″PRIPELJI – ODPELJI″ 2017

Družba Kocerod, organizira dan odprtih vrat, v soboto, 25. marca 2017, od 9. do 12. ure. V tem času bodo na sedežu podjetja (Mislinjska Dobrava 108 A) na vsako polno uro potekali vodeni ogledi, istočasno pa bo v okviru centra »ODPADNO – PONOVNO UPORABNO« potekal sejem, pod naslovom ″PRIPELJI – ODPELJI″, kjer bodo lahko obiskovalci med seboj izmenjali še uporabne stvari, brezplačno pa prevzeli tiste, ki so jih posamezniki že zapustili centru.

Vabimo vas, da stvari, ki še imajo uporabno vrednost in jih v svojem gospodinjstvu ne boste več pogrešali, na ta dan pripeljete na sejmišče – na parkirišče sedeža družbe Kocerod. V želji, da odpadne stvari zaživijo ponovno življenje, naj moto ″ODPADNO – PONOVNO UPORABNO″ postane stalnica v našem življenju.

Vsi obiskovalci, ki bodo na ta dan aktivno sodelovali na sejmu in pripeljali stvari za ponovno uporabo, bodo nagrajeni. Družba Kocerod bo, za vsako pripeljano stvar, podarila vrečo komposta 1. kakovostnega razreda. Ostali obiskovalci pa bodo kompost lahko kupili po ugodni ceni.

VLJUDNO VABLJENI!

Nekaj fotografij iz centra »ODPADNO – PONOVNO UPORABNO«.