27. APRIL – sprememba urnika odvoza odpadkov

SLOVENJ GRADEC

Odvoz mešanih komunalnih odpadkovbo izveden z enodnevnim zamikom, za torek 27. aprila se bo odvoz vršil v sredo 28. aprila. Z odvozom odpadkov bomo pričeli ob 5.00 uri.

RADLJE OB DRAVI, MUTA, VUZENICA, PODVELKA, RIBNICA NA POHORJU

27. aprila se bo odvoz odpadkov izvajal z enodnevnim zamikom vse do petka  30. aprila.

DRAVOGRAD

Odvoz mešane komunalne embalaže bo izveden z enodnevnim zamikom, za torek 27. aprila se bo odvoz vršil v sredo 28 aprila. Prav tako pa bo zamik tudi za manjši del, ki se običajno odvaža v sredo na četrtek 29. aprila.

RAVNE NA KOROŠKEM, PREVALJE, MEŽICA, ČRNA NA KOROŠKEM

Odvoz bioloških odpadkov bo v občini Ravne izveden v sredo, 28. aprila, v občini Prevalje v četrtek  29. aprila in v občinah Mežica in Črna  petek 30. aprila.

Odvoz mešanih komunalnih odpadkov bo v ponedeljek 26. aprila izveden po rednem razporedu, ostale dneve pa z enodnevnim zamikom razen za naselja Leše, Kot  in Zagrad kjer bo odvoz izveden v četrtek 29.aprila namesto v petek 30.aprila.

Odvoz mešanih komunalnih odpadkov iz naselja Šance in odvoz odpadkov s poltovornjakom se bo izvedel v petek kot običajno.

Z odvozom odpadkov bomo pričeli ob 5.00 uri.

Vse občane naprošamo, da zabojnike – kante postavijo pravočasno na odjemna mesta in jih tam pustijo do opravljene storitve odvoza odpadkov !

Za razumevanje se zahvaljujemo in želimo vsem uporabnikom naših storitev prijetne praznike.