Dan odprtih vrat – junij 2017

Družba Kocerod, organizira dan odprtih vrat, v soboto, 3. junija 2017, od 9. do 12. ure. V tem času bodo na sedežu podjetja (Mislinjska Dobrava 108 A) na vsako polno uro potekali vodeni ogledi, istočasno pa bo v okviru centra »ODPADNO – PONOVNO UPORABNO« potekal sejem, pod naslovom ¨PRIPELJI – ODPELJI¨, kjer bodo lahko obiskovalci med seboj izmenjali še uporabne stvari, brezplačno pa prevzeli tiste, ki so jih posamezniki že zapustili centru.

Vabimo vas, da stvari, ki še imajo uporabno vrednost in jih v svojem gospodinj-stvu ne boste več pogrešali, na ta dan pripeljete na sejmišče – na parkirišče sedeža družbe Kocerod. Tokrat bo posebni poudarek pri zbiranju rabljene raču-nalniške opreme in knjig.

Vsi obiskovalci, ki bodo na ta dan aktivno sodelovali na sejmu in pripeljali stvari za ponovno uporabo, bodo nagrajeni. Družba Kocerod bo, za vsako pripeljano stvar, podarila vrečo komposta 1. kakovostnega razreda. Ostali obiskovalci pa bodo kompost lahko kupili po ugodni ceni.

Tokrat bodo z nami prvič sodelovali predstavniki socialnega podjetja EUDOM, d.o.o., so.p., ki bodo zbirali rabljeno računalniško delujočo in nedelujočo opremo (računalnike, tipkovnice, miške …).

Vabilo (PDF) »