DAN ODPRTIH VRAT

V družbi Kocerod v letošnjem letu praznujemo 10. obletnico delovanja, zato vas ob tej priložnosti vabimo na dan odprtih vrat!

KDAJ: v soboto, 23. aprila 2022, od 9. do 12. ure.

KJE: Kocerod d.o.o., Mislinjska Dobrava 108a, Šmartno pri Slovenj Gradcu

KAJ SE BO DOGAJALO: Predstavitve in vodeni ogledi bodo potekali ob 9., 10. in 11. uri. V sklopu dogodka bomo organizirali tudi SEJEM »PRIPELJI – ODPELJI« IN »ZELENO TRŽNICO«!

V okviru centra »ODPADNO – PONOVNO UPORABNO« bo potekal sejem, pod naslovom »PRIPELJI ODPELJI«. Obiskovalce vabimo, da s seboj prinesejo še uporabne stvari, ki jih boste lahko med seboj izmenjali, brezplačno pa prevzeli tiste, ki so jih posamezniki že prepustili centru.
Zaradi uspešnega 10-letnega obratovanja smo se odločili, da bo vsak obiskovalec nagrajen, saj bo lahko brezplačno prevzel 2 vreči komposta (8 kg) 1. kakovostnega razreda. Za večje količine nakupa komposta pa bo omogočena tudi znižana cena.

menjava semen in sadik

Z NAMI BODO SODELOVALI: EKOLOŠKO DRUŠTVO SLOVENJ GRADEC in OŠ ŠMARTNO PRI SLOVENJ GRADCU
Učenci OŠ Šmartno, ki bodo predstavili svoje projekte, ki jih ustvarjajo.
Člani Ekološkega društva bodo pripravili delavnico »ZELENA TRŽNICA«. Na tržnici bo možna izmenjava rastlinskega materiala (semen, sadik, grmovnic, trajnic…), zato poziv vsem obiskovalcem, da prinesejo material za izmenjavo. V sklopu delovanja društva pa bodo predstavili in svetovali s svojimi nasveti o trajnostnem ravnanju z vsakdanjimi dobrinami.

Dodatne informacije: info@ko-cerod.si , www.ko-cerod.si

POVEZAVA: Vabilo